Nutriční hodnoty (Rybí filé s lečem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
| Energie | 6 844 kJ / 1 636 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 224,61 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 223,35 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,26 g |
| Tuky | 74,58 g |
| – nasycené | 45,49 g |
| – nenasycené | 25,89 g |
| –– mononenasycené | 21,70 g |
| –– polynenasycené | 4,19 g |
| ––– omega 3 | 1,60 g |
| Vláknina | 2,94 g |
| Cholesterol | 938 mg |
| Sodík | 897 mg |
| Sůl | 2,17 g |
| Sacharidy | 16,20 g |
| – cukry | 10,32 g |
| ––– laktóza | 9,90 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 6 ks 6 ks rybího filé | Treska filet | 1200 g |
| 1 1 malé lečo ( nebo rajčata a paprika) | Zelenina směs sterilovaná | |
| 1 kelímek 1 kelímek sladké smetany | Smetana kravská sladká 12% | 250 ml |
| 1/2 1/2 citronu, | ||
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| 50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
| sůl | Sůl mořská | |
| zelená petrželová nať | Petržel nať čerstvá |