Nutriční hodnoty (Panenka na žampionovém lůžku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 5 243 kJ / 1 253 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 140,97 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 136,87 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,10 g |
| Tuky | 63,00 g |
| – nasycené | 12,94 g |
| – nenasycené | 42,60 g |
| –– mononenasycené | 32,58 g |
| –– polynenasycené | 10,02 g |
| ––– omega 3 | 2,57 g |
| Vláknina | 1,80 g |
| Cholesterol | 314 mg |
| Sodík | 876 mg |
| Sůl | 3,00 g |
| Sacharidy | 29,68 g |
| – cukry | 1,08 g |
| ––– laktóza | 0,08 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 600 g 600 g vepřové panenky | Vepřová panenka | 600 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce plnotučné hořčice | Hořčice plnotučná | 30 g |
| 2 lžíce 2 lžíce worcesteru | Worcestrová omáčka | 30 ml |
| 5 5 žampionů (velkých) | Žampion čerstvý | |
| 1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
| 2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
| olej (na pánev) | Olej řepkový |