Nutriční hodnoty (Španělský koláč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 009 kJ / 958 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 92,44 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 88,54 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,90 g |
Tuky | 46,88 g |
– nasycené | 17,31 g |
– nenasycené | 22,25 g |
–– mononenasycené | 16,65 g |
–– polynenasycené | 5,60 g |
––– omega 3 | 0,13 g |
Vláknina | 4,80 g |
Cholesterol | 983 mg |
Sodík | 3,15 g |
Sůl | 8,09 g |
Sacharidy | 39,20 g |
– cukry | 24,50 g |
––– laktóza | 6,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
1 1 jogurtová sklenička jogurtu (180 ml) | Jogurt kravský bílý 3,5% | |
1/2 1/2 jogurtové skleničky oleje (90 ml) | Olej řepkový | |
2 2 jogurtové skleničky polohrubé mouky (360 ml) | Mouka pšeničná polohrubá | |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
2 2 čajové lžičky soli (nebo méně) | Sůl mořská | |
3 3 okurky nakládačky | Okurka polní zavařená | |
2 2 čerstvé papriky | Paprika červená čerstvá | 300 g |
100 g 100 g bílého sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
200 g 200 g nakrájené šunky nebo salámu dle výběru | Šunka vepřová vařená | 200 g |