Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Husí játra na víně se slaninou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie17 993 kJ /
4 300 kcal
Bílkoviny154,60 g
– z toho živočišné bílkoviny140,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny14,10 g
Tuky341,96 g
– nasycené141,13 g
– nenasycené189,74 g
–– mononenasycené149,14 g
–– polynenasycené40,61 g
––– omega 34,50 g
Vláknina19,83 g
Cholesterol 3,18 g
Sodík 5,03 g
Sůl12,37 g
Sacharidy111,38 g
– cukry80,62 g
––– laktóza0,40 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g husích jater Játra husí 600 g
50 g 50 g rozinek Rozinky 50 g
50 g 50 g lupínků mandlí Mandle neloupané 50 g
50 g 50 g rajského protlaku Protlak rajčatový 50 g
50 g 50 g kečupu Kečup sladký 50 ml
2 dcl 2 dcl červeného vína Víno červené suché 200 ml
50 g 50 g švestkových povidel Povidla 50 g
100 g 100 g cibule Cibule čerstvá 100 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
250 g 250 g anglické slaniny Anglická slanina 250 g
50 g 50 g másla Máslo kravské 50 g
50 g 50 g oleje Olej řepkový 50 ml
na špičku nože na špičku nože skořice mleté Skořice ceylonská mletá
hvězdička hvězdička badyánu Badyán
cukr (podle potřeby) Cukr bílý
ocet (podle potřeby) Ocet lihový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.