Nutriční hodnoty (Husí játra na víně se slaninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 17 993 kJ / 4 300 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 154,60 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 140,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 14,10 g |
Tuky | 341,96 g |
– nasycené | 141,13 g |
– nenasycené | 189,74 g |
–– mononenasycené | 149,14 g |
–– polynenasycené | 40,61 g |
––– omega 3 | 4,50 g |
Vláknina | 19,83 g |
Cholesterol | 3,18 g |
Sodík | 5,03 g |
Sůl | 12,37 g |
Sacharidy | 111,38 g |
– cukry | 80,62 g |
––– laktóza | 0,40 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g husích jater | Játra husí | 600 g |
50 g 50 g rozinek | Rozinky | 50 g |
50 g 50 g lupínků mandlí | Mandle neloupané | 50 g |
50 g 50 g rajského protlaku | Protlak rajčatový | 50 g |
50 g 50 g kečupu | Kečup sladký | 50 ml |
2 dcl 2 dcl červeného vína | Víno červené suché | 200 ml |
50 g 50 g švestkových povidel | Povidla | 50 g |
100 g 100 g cibule | Cibule čerstvá | 100 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
250 g 250 g anglické slaniny | Anglická slanina | 250 g |
50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |
50 g 50 g oleje | Olej řepkový | 50 ml |
na špičku nože na špičku nože skořice mleté | Skořice ceylonská mletá | |
hvězdička hvězdička badyánu | Badyán | |
cukr (podle potřeby) | Cukr bílý | |
ocet (podle potřeby) | Ocet lihový |