Nutriční hodnoty (Rybí pánvička s fazolkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 3 587 kJ / 857 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 109,66 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 105,76 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,90 g |
| Tuky | 39,89 g |
| – nasycené | 19,14 g |
| – nenasycené | 15,16 g |
| –– mononenasycené | 12,00 g |
| –– polynenasycené | 3,16 g |
| ––– omega 3 | 0,54 g |
| Vláknina | 7,50 g |
| Cholesterol | 836 mg |
| Sodík | 1,44 g |
| Sůl | 3,41 g |
| Sacharidy | 11,15 g |
| – cukry | 8,95 g |
| ––– laktóza | 4,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g filetů z tresky | Treska filet | 400 g |
| 150 g 150 g fazolových lusků | Fazolky čerstvé | 150 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 2 lžíce 2 lžíce smetany | Smetana kravská sladká 12% | 50 ml |
| 2 lžičky 2 lžičky sojové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 10 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| pažitka | Pažitka čerstvá | |
| 60 g 60 g goudy | Gouda 45% t. v s. | 60 g |
| olej | Olej řepkový |