Nutriční hodnoty (Skalické zelí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 7 440 kJ / 1 778 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 98,08 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 85,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 13,08 g |
| Tuky | 126,41 g |
| – nasycené | 35,43 g |
| – nenasycené | 90,73 g |
| –– mononenasycené | 65,13 g |
| –– polynenasycené | 25,60 g |
| ––– omega 3 | 0,06 g |
| Vláknina | 24,30 g |
| Cholesterol | 750 mg |
| Sodík | 4,12 g |
| Sůl | 10,00 g |
| Sacharidy | 53,00 g |
| – cukry | 25,90 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g vepřového na ovar | Vepřová hlava (jedlý podíl) | 500 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
| 4 4 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
| 5 kuliček 5 kuliček nového koření | Nové koření | |
| 8 kuliček 8 kuliček pepře | Pepř černý | |
| 500 g 500 g kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | 500 g |
| 2 2 střední brambory | Brambor zimní | 100 g |
| popř. masox | Bujón hovězí | |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská |