Nutriční hodnoty (Vepřové pečené s fenyklem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 497 kJ / 1 314 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 135,41 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 106,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 29,41 g |
| Tuky | 22,56 g |
| – nasycené | 6,07 g |
| – nenasycené | 12,29 g |
| –– mononenasycené | 9,29 g |
| –– polynenasycené | 3,00 g |
| ––– omega 3 | 0,10 g |
| Vláknina | 54,54 g |
| Cholesterol | 200 mg |
| Sodík | 791 mg |
| Sůl | 1,45 g |
| Sacharidy | 101,60 g |
| – cukry | 42,59 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g vepřového masa já jsem použila palce ale můžete klidně třeba vepřový ořez nebo kostky na guláš | Vepřová kýta | 500 g |
| 1,5-2 bulvy 1,5-2 bulvy fenyklu ( podle velikosti ) | Fenykl hlíza | 945 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| 1 1 menší pórek | Pórek čerstvý | |
| cca 8 8 cherry rajčat | Rajčata cherry | 240 g |
| 2 2 polévkové lžíce kari koření | Kari | |
| 1 1 smetana na vaření | Smetana kravská sladká 12% | |
| 100 ml 100 ml bílého vína | Víno bílé suché | 100 ml |
| 150 ml 150 ml vývaru | Vývar hovězí | 150 ml |
| pepř | Pepř černý | |
| olej | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská |