Nutriční hodnoty (Jablečný koláč APPLE PIE)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 13 184 kJ / 3 151 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 29,75 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,88 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 28,88 g |
| Tuky | 109,12 g |
| – nasycené | 68,17 g |
| – nenasycené | 38,20 g |
| –– mononenasycené | 33,14 g |
| –– polynenasycené | 5,06 g |
| ––– omega 3 | 0,60 g |
| Vláknina | 31,77 g |
| Cholesterol | 319 mg |
| Sodík | 54 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 496,65 g |
| – cukry | 273,00 g |
| ––– laktóza | 1,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 g 250 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 250 g |
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky citronové kůry | Citronová kúra čerstvá | 2.5 g |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky drceného hřebíčku | Hřebíček | 2.5 g |
| 125 g 125 g másla (tuku na pečení) | Máslo kravské | 125 g |
| 50 ml 50 ml studené vody | Voda | 50 ml |
| 5-6 5-6 jablek | Jablko čerstvé | 825 g |
| 180-200 g 180-200 g cukru krystal | Cukr bílý | 190 g |
| citronová šťáva (dle chuti) | Šťáva z citrónu | |
| 1 lžička 1 lžička skořice | Skořice ceylonská | 8 g |
| 1 1 vanilkový pudinkový prášek | Puding v prášku | 40 g |