Nutriční hodnoty (Jablečný koláč APPLE PIE)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 184 kJ / 3 151 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 29,75 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,88 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 28,88 g |
Tuky | 109,12 g |
– nasycené | 68,17 g |
– nenasycené | 38,20 g |
–– mononenasycené | 33,14 g |
–– polynenasycené | 5,06 g |
––– omega 3 | 0,60 g |
Vláknina | 31,77 g |
Cholesterol | 319 mg |
Sodík | 54 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 496,65 g |
– cukry | 273,00 g |
––– laktóza | 1,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 250 g |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
1/2 lžičky 1/2 lžičky citronové kůry | Citronová kúra čerstvá | 2.5 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky drceného hřebíčku | Hřebíček | 2.5 g |
1/2 kostky 1/2 kostky másla nebo tuku na pečení | Máslo kravské | 125 g |
50 ml 50 ml studené vody | Voda | 50 ml |
5-6 5-6 jablek | Jablko čerstvé | 825 g |
180-200 g 180-200 g cukru krystal | Cukr bílý | 190 g |
1 lžička 1 lžička skořice | Skořice ceylonská | 8 g |
1 1 vanilkový pudink | Puding v prášku | 40 g |