Nutriční hodnoty (Jablkovo-cizrnový nákyp)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 203 kJ / 1 244 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 41,92 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 41,92 g |
| Tuky | 11,96 g |
| – nasycené | 1,88 g |
| – nenasycené | 9,68 g |
| –– mononenasycené | 2,68 g |
| –– polynenasycené | 7,00 g |
| ––– omega 3 | 0,37 g |
| Vláknina | 92,50 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 132 mg |
| Sůl | 0,64 g |
| Sacharidy | 195,80 g |
| – cukry | 69,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 g 250 g cizrnové mouky | Mouka cizrnová | 250 g |
| 50 g 50 g bramborového škrobu | Bramborový škrob | 50 g |
| 1 lžíce 1 lžíce cukru | Cukr bílý | 25 g |
| 2 lžičky 2 lžičky prášku do pečiva | Kypřící prášek | 8 g |
| špetka špetka soli | Sůl mořská | |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky skořice | Skořice ceylonská | 4 g |
| 450 ml 450 ml vlažné vody | Voda | 450 ml |
| 3 3 jablka | Jablko čerstvé | 450 g |