Nutriční hodnoty (Jablkovo-cizrnový nákyp)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 203 kJ / 1 244 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 41,92 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 41,92 g |
Tuky | 11,96 g |
– nasycené | 1,88 g |
– nenasycené | 9,68 g |
–– mononenasycené | 2,68 g |
–– polynenasycené | 7,00 g |
––– omega 3 | 0,37 g |
Vláknina | 92,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 132 mg |
Sůl | 0,64 g |
Sacharidy | 195,80 g |
– cukry | 69,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g cizrnové mouky | Mouka cizrnová | 250 g |
50 g 50 g bramborového škrobu | Bramborový škrob | 50 g |
1 lžíce 1 lžíce cukru | Cukr bílý | 25 g |
2 lžičky 2 lžičky prášku do pečiva | Kypřící prášek | 8 g |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
1/2 lžičky 1/2 lžičky skořice | Skořice ceylonská | 4 g |
450 ml 450 ml vlažné vody | Voda | 450 ml |
3 3 jablka | Jablko čerstvé | 450 g |