Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablkovo-cizrnový nákyp)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 203 kJ /
1 244 kcal
Bílkoviny41,92 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny41,92 g
Tuky11,96 g
– nasycené1,88 g
– nenasycené9,68 g
–– mononenasycené2,68 g
–– polynenasycené7,00 g
––– omega 30,37 g
Vláknina92,50 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 132 mg
Sůl0,64 g
Sacharidy195,80 g
– cukry69,50 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g cizrnové mouky Mouka cizrnová 250 g
50 g 50 g bramborového škrobu Bramborový škrob 50 g
1 lžíce 1 lžíce cukru Cukr bílý 25 g
2 lžičky 2 lžičky prášku do pečiva Kypřící prášek 8 g
špetka špetka soli Sůl mořská
1/2 lžičky 1/2 lžičky skořice Skořice ceylonská 4 g
450 ml 450 ml vlažné vody Voda 450 ml
3 3 jablka Jablko čerstvé 450 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.