Grilovaný kuřecí steak
Kuřecí maso je na grilování velmi oblíbené. Dobře zvolená doba marinování a pečlivě vybraná směs koření, nás kolikrát velmi příjemně překvapí svou jednoduchostí a dokonalou chutí.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 13 518 kJ / 3 231 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 326,20 g |
Tuky | 214,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 770 mg |
Sodík | 770 mg |
Sůl | 1,96 g |
Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Kuřecí steaky jsou nejlepší, když je ugrilované podáváme nakrájené na plátky přes vlákno a když nejsou vysušené z dlouhého grilování.
Recept, na kterém si Anička Kociková s manželem tolik pochutnali, když mě po srazu z Prahy přivezli domů.
Už jsem měla možnost jíst i takhle naložené steaky opečené ne na roštu, ale na mramorové desce nad ohněm, a musím se přiznat, že takhle dobré kuřecí dělané nad ohněm jsem ještě nikdy nejedla.
Asi jsme letos naposledy grilovali, tak jsem si řekla, že to musím zdokumentovat.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
29. 4. 2011 09:35
30. 9. 2010 08:25
29. 9. 2010 21:49
29. 9. 2010 21:41
29. 9. 2010 20:51
29. 9. 2010 20:49
29. 9. 2010 20:17
29. 9. 2010 20:14
29. 9. 2010 19:57
jak ale vychytat, aby to nebylo ani vysušené, ani syrové
29. 9. 2010 19:04
29. 9. 2010 19:03
29. 9. 2010 19:02
29. 9. 2010 18:58
29. 9. 2010 18:54
Na pánvi bych to prubla taky, možná bych z toho masa udělala plátky.
Děkuji za komentík a za bod
29. 9. 2010 18:53
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Cheesecake s dýní a limetovými šnečky
Přidáno před 1 hodinou
Čalamáda z cuket a paprik
Přidáno před 5 hodinami
Salát z červené řepy s kozím sýrem a ořechy
Přidáno před 5 hodinami
Jednoduchý předkrm pro milovníky krevet
Přidáno před 9 hodinami
Salát s kadeřávkem a ricottou
Přidáno před 9 hodinami
Losos na páře se smetanovou omáčkou a přílohou ve varném mixéru
Přidáno 16. 9. 2024 15:16
Právě bylo uvařeno:
Jednoduché řezy s krémem ze zakysané smetany a šlehačky
LukasHonzatko uvařila před 37 minutami
Toskánský bůček
Milda69 uvařila před 56 minutami
Chutné vafle
Mikinecka uvařila před 2 hodinami
Pohanková pomazánka s vajíčky
Lenka1980 uvařila před 3 hodinami
Dobrota z mletého masa
Saratice uvařila před 3 hodinami
Pikantní cuketová pomazánka na topinky
olleg uvařila před 4 hodinami
Bramborová omáčka II.
Tonja uvařil před 4 hodinami
Křupavé bramboráky s ovesnými vločkami
Indianapi uvařila před 4 hodinami
Můj segedín s domácím knedlíkem
Petaja uvařila před 5 hodinami
Houbové kuře (nejen) s těstovinami
mustafka uvařil před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Grilované brambory 5x jinak: V alobalu se nemusí hlídat, na špízu chutnají nejlépe mezi dvěma plátky slaniny a batáty jen na velký žár
Jak grilovat maso? Odpovíme vám na základní otázky, abyste si na grilovaném mase opravdu pochutnali
Zjistili jsme, kolik přílohy dostaneme uvařením 100 g syrové. Pohanka zvětší objem až 4x, rýže 2,5x, nejméně vytěžíme z brambor
Další recepty
Tématické fráze: kureci steak kuřecí steaky recepty recepty kuřecí steaky naložené grilovaná kuřecí prsíčka grilovaný steak kuřecí steaky naložené kuřecí steaky kuřecí steaky recept grilované kuřecí maso kuřecí steak recept grilování kuřecích steaků grilovane steaky steak z kureciho masa kuřecí steak s kuzi nalozeni steaku steaky z kuřecího masa naložený kuřecí steak grilované kuřecí stejky kuřecí prsa s kůží grilovany steak recept
Suroviny: prsa kuřecí, olej, koření kuřecí steak, koření country
Grilovaný kuřecí steak
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0L3K
16 názorů