Nutriční hodnoty (Kefírová buchta s krémem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 30 473 kJ / 7 283 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 171,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 82,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 88,50 g |
| Tuky | 329,88 g |
| – nasycené | 62,25 g |
| – nenasycené | 247,40 g |
| –– mononenasycené | 176,00 g |
| –– polynenasycené | 71,40 g |
| ––– omega 3 | 20,81 g |
| Vláknina | 39,00 g |
| Cholesterol | 215 mg |
| Sodík | 4,80 g |
| Sůl | 1,53 g |
| Sacharidy | 888,13 g |
| – cukry | 331,63 g |
| ––– laktóza | 61,38 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 hrnky 3 hrnky polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 750 g |
| 1/2 lžíce 1/2 lžíce jedlé sody | Jedlá soda | 7.5 g |
| 3 lžíce 3 lžíce kakaa | Kakao prášek | 75 g |
| 1 hrnek 1 hrnek oleje | Olej řepkový | 250 ml |
| 3 hrnky 3 hrnky kefíru (nebo podmáslí) | Kefír | 750 ml |
| 1 hrnek 1 hrnek cukru krupice | Cukr bílý | 250 g |
| 1,5 hrnku 1,5 hrnku mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 375 ml |
| 2 2 kokosové pudinkové prášky (nebo vanilkové) | Puding v prášku | |
| 500 g 500 g tučného tvarohu ve vaničce | Tvaroh polotučný | 500 g |
| tuk na vymazání plechu | Margarín | |
| hrubá mouka na vysypání plechu | Mouka pšeničná hrubá |