Nutriční hodnoty (Rakytníkovo-pomerančový džem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 129 kJ / 1 943 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 7,25 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,25 g |
| Tuky | 1,53 g |
| – nasycené | 0,26 g |
| – nenasycené | 1,06 g |
| –– mononenasycené | 0,37 g |
| –– polynenasycené | 0,69 g |
| ––– omega 3 | 0,22 g |
| Vláknina | 3,13 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 34 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 473,50 g |
| – cukry | 458,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 350 ml 350 ml čerstvé pomerančové šťávy | Šťáva z pomeranče | 350 ml |
| 250-300 ml 250-300 ml rakytníkové šťávy | Šťáva z rakytníku | 275 ml |
| 400 g 400 g cukru | Cukr bílý | 400 g |
| želírovací fix prášek 2v1 nebo želírovací cukr | Želatina cukrářská |