Nutriční hodnoty (Rakytníkovo-pomerančový džem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 129 kJ / 1 943 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,25 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,25 g |
Tuky | 1,53 g |
– nasycené | 0,26 g |
– nenasycené | 1,06 g |
–– mononenasycené | 0,37 g |
–– polynenasycené | 0,69 g |
––– omega 3 | 0,22 g |
Vláknina | 3,13 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 34 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 473,50 g |
– cukry | 458,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
350 ml 350 ml čerstvé pomerančové šťávy | Šťáva z pomeranče | 350 ml |
250-300 ml 250-300 ml rakytníkové šťávy | Šťáva z rakytníku | 275 ml |
400 g 400 g cukru | Cukr bílý | 400 g |
želírovací fix prášek 2v1 nebo želírovací cukr | Želatina cukrářská |