Nutriční hodnoty (Zapečené mangoldové ( špenátové ) halušky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 784 kJ / 1 382 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 109,44 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 92,01 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 17,43 g |
Tuky | 78,25 g |
– nasycené | 45,03 g |
– nenasycené | 29,28 g |
–– mononenasycené | 23,03 g |
–– polynenasycené | 6,25 g |
––– omega 3 | 1,26 g |
Vláknina | 25,90 g |
Cholesterol | 618 mg |
Sodík | 6,15 g |
Sůl | 14,21 g |
Sacharidy | 51,32 g |
– cukry | 22,27 g |
––– laktóza | 2,87 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
350 g 350 g spařeného a rozmixovaného mangoldu (může být i špenát) | Mangold | 350 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
polohrubá mouka | Mouka pšeničná polohrubá | |
200 g 200 g Nivy | Niva 50% t. v s. | 200 g |
200 g 200 g šunky | Šunka vepřová vařená | 200 g |
3-4 3-4 cibule | Cibule čerstvá | 245 g |
sůl | Sůl mořská |