Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zapečené mangoldové ( špenátové ) halušky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 784 kJ /
1 382 kcal
Bílkoviny109,44 g
– z toho živočišné bílkoviny92,01 g
– z toho rostlinné bílkoviny17,43 g
Tuky78,25 g
– nasycené45,03 g
– nenasycené29,28 g
–– mononenasycené23,03 g
–– polynenasycené6,25 g
––– omega 31,26 g
Vláknina25,90 g
Cholesterol 618 mg
Sodík 6,15 g
Sůl14,21 g
Sacharidy51,32 g
– cukry22,27 g
––– laktóza2,87 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
350 g 350 g spařeného a rozmixovaného mangoldu (může být i špenát) Mangold 350 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
polohrubá mouka Mouka pšeničná polohrubá
200 g 200 g Nivy Niva 50% t. v s. 200 g
200 g 200 g šunky Šunka vepřová vařená 200 g
3-4 3-4 cibule Cibule čerstvá 245 g
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.