Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Ovocný koláč ve skle)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie7 264 kJ /
1 736 kcal
Bílkoviny23,72 g
– z toho živočišné bílkoviny0,60 g
– z toho rostlinné bílkoviny23,13 g
Tuky73,45 g
– nasycené45,55 g
– nenasycené26,24 g
–– mononenasycené22,54 g
–– polynenasycené3,70 g
––– omega 30,32 g
Vláknina18,13 g
Cholesterol 217 mg
Sodík 1,61 g
Sůl4,00 g
Sacharidy235,99 g
– cukry102,87 g
––– laktóza0,68 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2-3 hrnky 2-3 hrnky ovoce podle chuti Jahody čerstvé 625 g
3/4 hrnku 3/4 hrnku polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 187.5 g
1/4 hrnku 1/4 hrnku hnědého cukru Cukr třtinový 62.5 g
lžička lžička prášku do pečiva Kypřící prášek
1/2 lžičky 1/2 lžičky soli Sůl mořská 4 g
70-100 g 70-100 g másla Máslo kravské 85 g
4 skleničky 4 skleničky 4 zavařovací skleničky ovoce(obsah cca 250 ml)
zakysaná smetana (nebo tvarohový slazený krém - cokoliv podle sladkosti ovoce) Smetana kravská zakysaná 12%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.