Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablkový koláč s pudinkem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie14 738 kJ /
3 523 kcal
Bílkoviny103,40 g
– z toho živočišné bílkoviny69,08 g
– z toho rostlinné bílkoviny34,32 g
Tuky59,57 g
– nasycené17,81 g
– nenasycené26,31 g
–– mononenasycené19,23 g
–– polynenasycené7,08 g
––– omega 30,48 g
Vláknina35,80 g
Cholesterol 1,58 g
Sodík 961 mg
Sůl2,72 g
Sacharidy625,30 g
– cukry323,83 g
––– laktóza24,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 300 g
150 g 150 g krupicového cukru Cukr bílý 150 g
6 6 vajec Vejce slepičí 420 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
9 lžic 9 lžic vlažné vody Voda 162 ml
1 1 kypřicí prášek do pečiva Kypřící prášek
1 kg 1 kg nastrouhaných jablek Jablko čerstvé 1000 g
2 2 vanilkové cukry Cukr vanilkový
mletá skořice (dle chuti) Skořice ceylonská mletá
500 ml 500 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 500 ml
500 ml 500 ml zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 500 ml
2 2 vanilkové pudinkové prášky Puding v prášku
2 lžíce 2 lžíce cukru krupice Cukr bílý 24 g
čokoláda na zdobení Čokoláda mléčná 30%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.