Nutriční hodnoty (Sodra (Chrzonica, Krzonowina, Święcelina))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 5 433 kJ / 1 298 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 125,97 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 124,17 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,80 g |
| Tuky | 68,04 g |
| – nasycené | 28,11 g |
| – nenasycené | 28,49 g |
| –– mononenasycené | 20,59 g |
| –– polynenasycené | 7,90 g |
| ––– omega 3 | 0,29 g |
| Vláknina | 2,28 g |
| Cholesterol | 1,32 g |
| Sodík | 2,61 g |
| Sůl | 5,63 g |
| Sacharidy | 44,43 g |
| – cukry | 31,76 g |
| ––– laktóza | 27,83 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g klobásy | Klobása | 200 g |
| 200 g 200 g vařeného masa (nebo pečeného) | Vepřová kýta | 200 g |
| 2 lžíce 2 lžíce strouhaného křenu (čerstvého) | Křen čerstvý | 30 g |
| 500 ml 500 ml kefíru | Kefír | 500 ml |
| 4 lžíce 4 lžíce zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 100 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce nasekané petrželky | Petržel nať čerstvá | 30 g |
| 4 4 vejce (uvařená natvrdo) | Vejce slepičí | 280 g |