Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Sodra (Chrzonica, Krzonowina, Święcelina))

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie5 433 kJ /
1 298 kcal
Bílkoviny125,97 g
– z toho živočišné bílkoviny124,17 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,80 g
Tuky68,04 g
– nasycené28,11 g
– nenasycené28,49 g
–– mononenasycené20,59 g
–– polynenasycené7,90 g
––– omega 30,29 g
Vláknina2,28 g
Cholesterol 1,32 g
Sodík 2,61 g
Sůl5,63 g
Sacharidy44,43 g
– cukry31,76 g
––– laktóza27,83 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g klobásy Klobása 200 g
200 g 200 g vařeného masa (nebo pečeného) Vepřová kýta 200 g
2 lžíce 2 lžíce strouhaného křenu (čerstvého) Křen čerstvý 30 g
500 ml 500 ml kefíru Kefír 500 ml
4 lžíce 4 lžíce zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 100 ml
2 lžíce 2 lžíce nasekané petrželky Petržel nať čerstvá 30 g
4 4 vejce (uvařená natvrdo) Vejce slepičí 280 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.