Nutriční hodnoty (Sodra (Chrzonica, Krzonowina, Święcelina))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 5 433 kJ / 1 298 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 125,97 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 124,17 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,80 g |
Tuky | 68,04 g |
– nasycené | 28,11 g |
– nenasycené | 28,49 g |
–– mononenasycené | 20,59 g |
–– polynenasycené | 7,90 g |
––– omega 3 | 0,29 g |
Vláknina | 2,28 g |
Cholesterol | 1,32 g |
Sodík | 2,61 g |
Sůl | 5,63 g |
Sacharidy | 44,43 g |
– cukry | 31,76 g |
––– laktóza | 27,83 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g klobásy | Klobása | 200 g |
200 g 200 g vařeného masa (nebo pečeného) | Vepřová kýta | 200 g |
2 lžíce 2 lžíce strouhaného křenu (čerstvého) | Křen čerstvý | 30 g |
500 ml 500 ml kefíru | Kefír | 500 ml |
4 lžíce 4 lžíce zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 100 ml |
2 lžíce 2 lžíce nasekané petrželky | Petržel nať čerstvá | 30 g |
4 4 vejce (uvařená natvrdo) | Vejce slepičí | 280 g |