Nutriční hodnoty (Kuřecí prsa Galinka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 4 284 kJ / 1 024 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 152,25 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 146,93 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,32 g |
| Tuky | 34,17 g |
| – nasycené | 19,86 g |
| – nenasycené | 11,83 g |
| –– mononenasycené | 9,83 g |
| –– polynenasycené | 2,00 g |
| ––– omega 3 | 1,40 g |
| Vláknina | 11,60 g |
| Cholesterol | 420 mg |
| Sodík | 450 mg |
| Sůl | 1,09 g |
| Sacharidy | 22,77 g |
| – cukry | 16,62 g |
| ––– laktóza | 9,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 600 g 600 g kuřecích prsou | Kuře prso | 600 g |
| 100 g 100 g cibule | Cibule čerstvá | 100 g |
| 140 g 140 g žampionů (1 konzerva) | Žampion čerstvý | 140 g |
| 0,2 dl 0,2 dl vývaru | Vývar hovězí | 20.000000298023224 ml |
| 250 g 250 g zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 250 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |