Nutriční hodnoty (Selská vepřová pečeně)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 613 kJ / 625 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 100,97 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 99,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,47 g |
| Tuky | 21,10 g |
| – nasycené | 5,20 g |
| – nenasycené | 10,55 g |
| –– mononenasycené | 9,15 g |
| –– polynenasycené | 1,40 g |
| ––– omega 3 | 0,10 g |
| Vláknina | 3,43 g |
| Cholesterol | 325 mg |
| Sodík | 255 mg |
| Sůl | 0,50 g |
| Sacharidy | 7,35 g |
| – cukry | 0,49 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g vepřové plece (kýty) | Vepřová plec | 500 g |
| velká cibule | Cibule čerstvá | |
| 3-4 stroužky 3-4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 24.5 g |
| kmín | Kmín | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| lžíce lžíce sádla | Sádlo vepřové | |
| asi lžíce lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | |
| vývar z vepřových kostí | Kost vepřová |