Nutriční hodnoty (Vývar z králíka se zeleninou a strouháním)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 308 kJ / 74 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,03 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,03 g |
| Tuky | 0,61 g |
| – nasycené | 0,15 g |
| – nenasycené | 0,42 g |
| –– mononenasycené | 0,10 g |
| –– polynenasycené | 0,32 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 8,98 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 204 mg |
| Sůl | 0,47 g |
| Sacharidy | 9,51 g |
| – cukry | 5,76 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| králík (předky, kosti, hlava) | Králík | |
| voda (studená) | Voda | |
| 2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
| 1 1 petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
| 1/4 1/4 celeru | Celer bulva čerstvá | 135 g |
| 1/4 1/4 kapusty | Kapusta hlávková čerstvá | |
| 6 kuliček 6 kuliček celého pepře | Pepř černý | |
| 4 kuličky 4 kuličky nového koření | Nové koření | |
| bobkový list | Bobkový list sušený | |
| sůl | Sůl mořská | |
| zelená petrželka | Petržel nať čerstvá |