Nutriční hodnoty (Zdravá koprovka s květákem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 2 243 kJ / 536 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 14,55 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 6,95 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,60 g |
| Tuky | 44,10 g |
| – nasycené | 27,89 g |
| – nenasycené | 15,07 g |
| –– mononenasycené | 13,68 g |
| –– polynenasycené | 1,39 g |
| ––– omega 3 | 0,17 g |
| Vláknina | 6,80 g |
| Cholesterol | 158 mg |
| Sodík | 168 mg |
| Sůl | 0,45 g |
| Sacharidy | 16,85 g |
| – cukry | 14,35 g |
| ––– laktóza | 7,60 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 40 g 40 g čerstvého kopru (nebo více či méně dle chuti) | Kopr nať čerstvý | 40 g |
| 250 g 250 g květáku | Květák čerstvý | 250 g |
| 50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |
| cca 200 ml 200 ml kefíru | Kefír | 200 ml |
| vývar (nebo voda) dle potřeby | Vývar hovězí | |
| ocet | Ocet lihový | |
| cukr dle chuti | Cukr bílý |