Nutriční hodnoty (Kiščok - buchta z kyšky pečená v remosce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
| Energie | 14 108 kJ / 3 372 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 52,93 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 44,25 g |
| Tuky | 108,06 g |
| – nasycené | 12,44 g |
| – nenasycené | 88,47 g |
| –– mononenasycené | 62,12 g |
| –– polynenasycené | 26,35 g |
| ––– omega 3 | 7,41 g |
| Vláknina | 19,50 g |
| Cholesterol | 259 mg |
| Sodík | 3,41 g |
| Sůl | 0,21 g |
| Sacharidy | 537,20 g |
| – cukry | 258,25 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1,5 hrnku 1,5 hrnku kyšky | Kyška | |
| 1,5 hrnku 1,5 hrnku hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 375 g |
| 1 lžička 1 lžička jedlé sody | Jedlá soda | 12 g |
| 1 hrnek 1 hrnek moučkového cukru | Cukr bílý | 250 g |
| 1,5 lžíce 1,5 lžíce kakaa | Kakao prášek | 37.5 g |
| 0,9 dl 0,9 dl oleje | Olej řepkový | 89.99999761581421 ml |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| moučkový cukr | Cukr bílý | |
| vanilkový cukr | Cukr vanilkový |