Nutriční hodnoty (Vločkový nákyp s květákem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 2 997 kJ / 716 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 28,48 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 19,80 g |
| Tuky | 17,76 g |
| – nasycené | 3,62 g |
| – nenasycené | 11,00 g |
| –– mononenasycené | 6,40 g |
| –– polynenasycené | 4,60 g |
| ––– omega 3 | 0,21 g |
| Vláknina | 15,90 g |
| Cholesterol | 259 mg |
| Sodík | 105 mg |
| Sůl | 0,21 g |
| Sacharidy | 102,70 g |
| – cukry | 3,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 150 g 150 g ovesných vloček | Vločky ovesné | 150 g |
| 1 1 menší květák | Květák čerstvý | |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| petrželka | Petržel nať čerstvá |