Nutriční hodnoty (Bylinkový koláč na způsob řeckého)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 4 853 kJ / 1 160 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 74,20 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 59,20 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 15,00 g |
| Tuky | 71,90 g |
| – nasycené | 37,85 g |
| – nenasycené | 27,10 g |
| –– mononenasycené | 21,35 g |
| –– polynenasycené | 5,75 g |
| ––– omega 3 | 0,45 g |
| Vláknina | 45,00 g |
| Cholesterol | 873 mg |
| Sodík | 6,17 g |
| Sůl | 15,03 g |
| Sacharidy | 31,50 g |
| – cukry | 16,75 g |
| ––– laktóza | 3,75 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g listového těsta (celozrnné nebo cereální, vícezrnné) | Listové těsto | 400 g |
| 4 hrsti 4 hrsti kopřiv | Kopřiva dvoudomá listy čerstvé | |
| šťovík | Šťovík listy čerstvé | |
| listy sedmikrásek | Jitrocel list | |
| listy listy fialek | ||
| popenec | Máta peprná list čerstvá | |
| 3 3 jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
| 2 řapíky 2 řapíky celeru | Celer bulva čerstvá | 1000 g |
| 2-3 2-3 vejce | Vejce slepičí | 175 g |
| 250 g 250 g sýru feta | Sýr feta | 250 g |
| 1 hrst 1 hrst dětské krupičky | Krupice pšeničná jemná | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý |