Nutriční hodnoty (Bylinkový koláč na způsob řeckého)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 4 853 kJ / 1 160 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 74,20 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 59,20 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 15,00 g |
Tuky | 71,90 g |
– nasycené | 37,85 g |
– nenasycené | 27,10 g |
–– mononenasycené | 21,35 g |
–– polynenasycené | 5,75 g |
––– omega 3 | 0,45 g |
Vláknina | 45,00 g |
Cholesterol | 873 mg |
Sodík | 6,17 g |
Sůl | 15,03 g |
Sacharidy | 31,50 g |
– cukry | 16,75 g |
––– laktóza | 3,75 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g listového těsta (celozrnné nebo cereální, vícezrnné) | Listové těsto | 400 g |
4 hrsti 4 hrsti kopřiv | Kopřiva dvoudomá listy čerstvé | |
šťovík | Šťovík listy čerstvé | |
listy sedmikrásek | Jitrocel list | |
listy listy fialek | ||
popenec | Máta peprná list čerstvá | |
3 3 jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
2 řapíky 2 řapíky celeru | Celer bulva čerstvá | 1000 g |
2-3 2-3 vejce | Vejce slepičí | 175 g |
250 g 250 g sýru feta | Sýr feta | 250 g |
1 hrst 1 hrst dětské krupičky | Krupice pšeničná jemná | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý |