Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové medailonky s tuřínem a brambory)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie3 108 kJ /
743 kcal
Bílkoviny63,06 g
– z toho živočišné bílkoviny54,72 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,34 g
Tuky30,10 g
– nasycené3,79 g
– nenasycené22,71 g
–– mononenasycené16,64 g
–– polynenasycené6,07 g
––– omega 31,89 g
Vláknina12,27 g
Cholesterol 115 mg
Sodík 214 mg
Sůl0,24 g
Sacharidy48,82 g
– cukry11,45 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
240 g 240 g vepřové panenky nebo vepřové kýty Vepřová panenka 240 g
sůl Sůl mořská
čerstvě drcený pepř nebo jiné oblíbené koření Pepř černý
200-250 g 200-250 g tuřínu Tuřín čerstvý 225 g
200-250 g 200-250 g brambor Brambor zimní 225 g
1 lžíce 1 lžíce řepkového oleje nebo jiného oleje Olej řepkový 20 ml
4 g 4 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 4 g
čerstvé bylinky na dozdobení např. majoránka Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.