Nutriční hodnoty (Zapečené rybí filety pod bramborovou peřinou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 859 kJ / 205 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,86 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,86 g |
| Tuky | 10,01 g |
| – nasycené | 0,69 g |
| – nenasycené | 8,59 g |
| –– mononenasycené | 6,06 g |
| –– polynenasycené | 2,52 g |
| ––– omega 3 | 0,60 g |
| Vláknina | 7,32 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 374 mg |
| Sůl | 0,90 g |
| Sacharidy | 22,50 g |
| – cukry | 10,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 plátky filetů z jakédoli ryby | Treska filet | |
| 2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
| 4 4 bílé papriky | Paprika bílá čerstvá | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| worchester | Worcestrová omáčka | |
| 2 lžíce 2 lžíce hořčice | Hořčice plnotučná | 30 g |
| lžička lžička protlaku | Protlak rajčatový | |
| citron | Citrón čerstvý | |
| brambory | Brambor zimní | |
| mléko | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
| máslo do kaše | Máslo kravské | |
| petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| koření na ryby | Grilovací koření | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |