Nutriční hodnoty (Bulgur rizoto se sójou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 2 444 kJ / 584 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 19,73 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 19,73 g |
| Tuky | 1,67 g |
| – nasycené | 0,36 g |
| – nenasycené | 1,13 g |
| –– mononenasycené | 0,37 g |
| –– polynenasycené | 0,77 g |
| ––– omega 3 | 0,01 g |
| Vláknina | 22,33 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 31 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 112,55 g |
| – cukry | 9,95 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1/2 hrnku 1/2 hrnku bulguru | Pšeničný bulgur | 125 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1/4 hrnku 1/4 hrnku mraženého hrášku | Hrášek zelený mražený | 62.5 g |
| 1/4 hrnku 1/4 hrnku sójového granulátu | Sójové maso | |
| olej | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| popřípadě Vegetu | Kořenící směs sypká |