Nutriční hodnoty (Lilkové závitky na rýži)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 6 967 kJ / 1 665 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 78,83 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 58,68 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 20,15 g |
| Tuky | 57,58 g |
| – nasycené | 19,23 g |
| – nenasycené | 32,40 g |
| –– mononenasycené | 24,41 g |
| –– polynenasycené | 8,00 g |
| ––– omega 3 | 0,36 g |
| Vláknina | 17,76 g |
| Cholesterol | 403 mg |
| Sodík | 307 mg |
| Sůl | 0,57 g |
| Sacharidy | 200,95 g |
| – cukry | 33,73 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 lilek | Lilek čerstvý | |
| sekaná petrželová nebo celerová nať | Sekaná vepřová | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 1 konzerva 1 konzerva rajčat | Rajče červené čerstvé | 425 g |
| 200 g 200 g rýže | Rýže bílá | 200 g |
| 300 ml 300 ml vývaru | Vývar hovězí | 300 ml |
| olej | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 300 g 300 g mletého masa | Vepřový ořez | 300 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 1 lžička 1 lžička tymiánu | Tymián sušený | 5 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |