Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Halibut v bylinkách

Halibut je platýz, který má bílé maso s vysokým obsahem bílkovin a zdravých tuků. V bylinkové marinádě s česnekem chutná naprosto dokonale. Překvapte své blízké výborným a jednoduchým jídlem.

Hodnocení receptu je 5,0 (20×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 15 min + doba na odležení 2 hodiny

30 min (15 min příprava + 15 min tepelná úprava, + doba na odležení 2 hodiny)

24. 4. 2011 12:40

Suroviny pro 2 porce

2 porce

Nutriční hodnoty

Energie1 277 kJ / 305 kcal
Bílkoviny1,12 g
Tuky29,49 g
Vláknina3,05 g
Cholesterol 26 mg
Sodík 5 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy7,71 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Inspiroval mne pořad "Jste to, co jíte", kde podobně upravovali štiku. Halibut a jak jsem byla poučena vlastně platýz, je prozatím asi nejlepší ryba, jakou jsem kdy upravovala. Je krásně šťavnatá a milovníci ryb si příjdou na své, ať už si ji upraví jakkoliv podle svého.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

JanaDorazinova JanaDorazinova

19. 11. 2016 11:23

sheilla: :-D

sheilla

19. 11. 2016 11:08

Takhle platýz nevypadá :-) http://www.fisherman.cz/system/files/styles/ctvere...Josef Gajvdůšek:

JanaDorazinova JanaDorazinova

25. 7. 2016 09:59

alca2: ;-)

alca2

25. 7. 2016 00:58

Výborný recept, <3, moc mi chutnalo. Ukládám si ho. :yes::yes::yes:

Josef Gajdůšek

4. 3. 2016 09:42

Nevím o čem se tady dohadujete Halibut je to samé jako Platýs obecný, ale hlavně je to rybka velice chutná a rybáři vyhledávaná. Přirovnání pes / kočka mi nějak nesedí spíš bych to srovnal s pes / dog. ;-)

Ranger

18. 7. 2015 20:42

Opravdu chutný recept a ještě vtipnější diskuse o tom zda je Halibut platýs :-? :-)

Halibut není Paltýs, ale patří do stejného řádu "Platýsi", tj pes není kočka, ale oba jsou savci ;-)

Vladka

16. 3. 2014 12:14

Jozef: Halibut je platyz, tak si to vygoogluj. :-)

Jozef:

Jozef

24. 12. 2013 15:36

Halibut je halibut a platýz je platýz. To ako keby ste povedali že zubáč (candát) je vlastne ostriež (vokoun)! Brrrr.bevilj@centrum.sk

anubis

26. 10. 2012 17:09

Jana Remkova:já dělala 4 porce, ale asi to byly malé kousky (moc toho nesníme), jinak nevím, proč by to tak nasáklo

JanaDorazinova JanaDorazinova

26. 10. 2012 17:05

anubis: na 2 až 4 porce halibuta to bylo akorát. Kdybych dělala 2 kousky, dám méně.

anubis

25. 10. 2012 15:07

Není šťáva z půlky citronu moc? Všechno ostatní koření prakticky zaniklo a rybička byla akorát tak kyselá po citronu :-(

JanaDorazinova JanaDorazinova

27. 4. 2011 10:06

mysulka: díky, krása nekrása, ale ta chuť:-p

mysulka mysulka

27. 4. 2011 09:58

:-p:yes: to je krása:yes::-K

zizala zizala (moderátorka)

26. 4. 2011 11:17

Krásný recept na rybu:-p:yes: Platýze jsem ještě nejedla, vypadá opravdu lákavě :-p

JanaDorazinova JanaDorazinova

24. 4. 2011 21:05

Eliza: mi taky učaroval, fak mana nebeská a že já teda ryby můžu. Děkuji všem za kladné hodnocení a budu moc ráda, když někdo vyzkouší;-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: halibut ryba příprava halibuta ryba halibut ryba halibud halibut příprava úprava halibuta ryby halibut halibut foto príprava ryby halibut ryba halibut recept ryba halibut recepty halibut na másle foto ryba halibud halibut platýz halibut filet recept halibut ryba recept recept na rybu halibut recepty ryby halibut platýz na bylinkách halabout

Suroviny: halibut, citron, olej olivový, bazalka čerstvá, majoránka čerstvá, koření oregáno čerstvé, petrželka zelená, libeček, sůl, česnek, máslo

TopRecepty.cz

Halibut v bylinkách

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/2gVJ