Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zapečený květák s pancettou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 074 kJ /
1 213 kcal
Bílkoviny53,21 g
– z toho živočišné bílkoviny37,51 g
– z toho rostlinné bílkoviny15,70 g
Tuky65,17 g
– nasycené34,06 g
– nenasycené15,26 g
–– mononenasycené13,31 g
–– polynenasycené1,95 g
––– omega 30,38 g
Vláknina8,20 g
Cholesterol 80 mg
Sodík 2,30 g
Sůl5,00 g
Sacharidy99,27 g
– cukry16,02 g
––– laktóza3,77 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/2 hrnečku 1/2 hrnečku (250 ml) čerstvě strouhanky Strouhanka pšeničná 125 g
1/2 hrnečku 1/2 hrnečku nastrouhaného Parmezánu Parmezán 125 g
4 plátky 4 plátky Pancetty (opečené na pánvi a rozdrobené na malé kousky) Pancetta
1 1 polévková lžíce čerstvě petrželky Petržel nať čerstvá 80 g
sůl podle chuti Sůl mořská
5 hrnečku 5 hrnečku květáku rozděleného na menší růžičky Květák čerstvý
2 2 polévkové lžíce rozehřátého másla Máslo kravské 2 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.