Nutriční hodnoty (Zapečený květák s pancettou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 074 kJ / 1 213 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 53,21 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 37,51 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 15,70 g |
| Tuky | 65,17 g |
| – nasycené | 34,06 g |
| – nenasycené | 15,26 g |
| –– mononenasycené | 13,31 g |
| –– polynenasycené | 1,95 g |
| ––– omega 3 | 0,38 g |
| Vláknina | 8,20 g |
| Cholesterol | 80 mg |
| Sodík | 2,30 g |
| Sůl | 5,00 g |
| Sacharidy | 99,27 g |
| – cukry | 16,02 g |
| ––– laktóza | 3,77 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1/2 hrnečku 1/2 hrnečku (250 ml) čerstvě strouhanky | Strouhanka pšeničná | 125 g |
| 1/2 hrnečku 1/2 hrnečku nastrouhaného Parmezánu | Parmezán | 125 g |
| 4 plátky 4 plátky Pancetty (opečené na pánvi a rozdrobené na malé kousky) | Pancetta | |
| 1 1 polévková lžíce čerstvě petrželky | Petržel nať čerstvá | 80 g |
| sůl podle chuti | Sůl mořská | |
| 5 5 hrnečku květáku rozděleného na menší růžičky | Květák čerstvý | |
| 2 2 polévkové lžíce rozehřátého másla | Máslo kravské | 2 g |