Nutriční hodnoty (Zapečený květák s pancettou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 074 kJ / 1 213 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 53,21 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 37,51 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 15,70 g |
Tuky | 65,17 g |
– nasycené | 34,06 g |
– nenasycené | 15,26 g |
–– mononenasycené | 13,31 g |
–– polynenasycené | 1,95 g |
––– omega 3 | 0,38 g |
Vláknina | 8,20 g |
Cholesterol | 80 mg |
Sodík | 2,30 g |
Sůl | 5,00 g |
Sacharidy | 99,27 g |
– cukry | 16,02 g |
––– laktóza | 3,77 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/2 hrnečku 1/2 hrnečku (250 ml) čerstvě strouhanky | Strouhanka pšeničná | 125 g |
1/2 hrnečku 1/2 hrnečku nastrouhaného Parmezánu | Parmezán | 125 g |
4 plátky 4 plátky Pancetty (opečené na pánvi a rozdrobené na malé kousky) | Pancetta | |
1 1 polévková lžíce čerstvě petrželky | Petržel nať čerstvá | 80 g |
sůl podle chuti | Sůl mořská | |
5 hrnečku 5 hrnečku květáku rozděleného na menší růžičky | Květák čerstvý | |
2 2 polévkové lžíce rozehřátého másla | Máslo kravské | 2 g |