Nutriční hodnoty (Vietnamské letní závitky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 15
| Energie | 969 kJ / 232 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 4,92 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,92 g |
| Tuky | 0,20 g |
| – nasycené | 0,04 g |
| – nenasycené | 0,04 g |
| –– mononenasycené | 0,00 g |
| –– polynenasycené | 0,04 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 2,94 g |
| Cholesterol | 60 mg |
| Sodík | 3,01 g |
| Sůl | 6,00 g |
| Sacharidy | 52,20 g |
| – cukry | 39,12 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 15 15 rýžových papírů | Rýžový papír | |
| 0,75 balení 0,75 balení tenkých rýžových nudlí Bún | Nudle rýžové | |
| sezamový olej | Olej sezamový | |
| 1 1 jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
| 1 necelá 1 necelá okurka | Okurka salátová čerstvá | |
| mungo klíčky | Mungo | |
| 1 svazek 1 svazek koriandru | Koriandr semena | |
| 1 svazek 1 svazek máty | Máta peprná list čerstvá | |
| 1 1 svazeček thajské bazalky | Bazalka čerstvá | |
| 60 60 krevet | Krevety loupané | |
| ledový salát | Salát ledový čerstvý | |
| 4 lžíce 4 lžíce rybí omáčky | Rybí omáčka | 60 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce rýžového octa | Ocet rýžový | 30 ml |
| 3 lžičky 3 lžičky třtinového cukru | Cukr třtinový | 36 g |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| čerstvá chilli paprička | Chilli paprička čerstvá | |
| 250 ml 250 ml horké vody | Voda | 250 ml |