Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Gaspacho - vychlazená španělská polévka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 925 kJ /
699 kcal
Bílkoviny12,21 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny12,21 g
Tuky35,64 g
– nasycené2,64 g
– nenasycené30,64 g
–– mononenasycené21,14 g
–– polynenasycené9,50 g
––– omega 32,71 g
Vláknina13,04 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 99 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy77,00 g
– cukry61,07 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/2 1/2 okurky Okurka salátová čerstvá
1/2 1/2 zelené papriky Paprika zelená čerstvá
1/2 kg 1/2 kg rajčat Rajče červené čerstvé 500 g
cibule (malá) Cibule čerstvá
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
3 lžíce 3 lžíce oleje Olej řepkový 33 ml
2 lžíce 2 lžíce octa Ocet lihový 30 ml
1 lžíce 1 lžíce citrónové šťávy Šťáva z citrónu 15 ml
2 lžíce 2 lžíce rajského protlaku Protlak rajčatový 30 g
1/2 l 1/2 l rajčatové šťávy Šťáva z rajčete 500 ml
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.