Nutriční hodnoty (Gaspacho - vychlazená španělská polévka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 925 kJ / 699 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,21 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 12,21 g |
Tuky | 35,64 g |
– nasycené | 2,64 g |
– nenasycené | 30,64 g |
–– mononenasycené | 21,14 g |
–– polynenasycené | 9,50 g |
––– omega 3 | 2,71 g |
Vláknina | 13,04 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 99 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 77,00 g |
– cukry | 61,07 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/2 1/2 okurky | Okurka salátová čerstvá | |
1/2 1/2 zelené papriky | Paprika zelená čerstvá | |
1/2 kg 1/2 kg rajčat | Rajče červené čerstvé | 500 g |
cibule (malá) | Cibule čerstvá | |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
3 lžíce 3 lžíce oleje | Olej řepkový | 33 ml |
2 lžíce 2 lžíce octa | Ocet lihový | 30 ml |
1 lžíce 1 lžíce citrónové šťávy | Šťáva z citrónu | 15 ml |
2 lžíce 2 lžíce rajského protlaku | Protlak rajčatový | 30 g |
1/2 l 1/2 l rajčatové šťávy | Šťáva z rajčete | 500 ml |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |