Nutriční hodnoty (Kuřecí kousky Dijon s kukuřicí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
| Energie | 10 941 kJ / 2 615 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 164,15 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 161,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,15 g |
| Tuky | 214,00 g |
| – nasycené | 60,40 g |
| – nenasycené | 141,40 g |
| –– mononenasycené | 107,50 g |
| –– polynenasycené | 33,90 g |
| ––– omega 3 | 3,25 g |
| Vláknina | 1,80 g |
| Cholesterol | 470 mg |
| Sodík | 1,88 g |
| Sůl | 4,70 g |
| Sacharidy | 7,20 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg kuřecích stehen vykostěných | Kuře stehno s kůží | 1000 g |
| 3 lžíce 3 lžíce Dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 45 g |
| 4 4 jarní cibulky (bílá část) | Cibulka jarní čerstvá | |
| 1/2 litru 1/2 litru drůbežího bujónu nebo vývaru | Bujón kuřecí BIO | |
| 1 sáček 1 sáček mražené kukuřice (400 g) | Kukuřice mražená | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| olej | Olej řepkový | |
| máslo | Máslo kravské |