Nutriční hodnoty (Taštičky s brynzou, podávané s dušeným hlávkovým zelím)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 801 kJ / 1 865 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 43,14 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 12,18 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 30,96 g |
Tuky | 97,40 g |
– nasycené | 43,98 g |
– nenasycené | 49,06 g |
–– mononenasycené | 39,68 g |
–– polynenasycené | 9,38 g |
––– omega 3 | 0,38 g |
Vláknina | 17,15 g |
Cholesterol | 329 mg |
Sodík | 4,91 g |
Sůl | 12,21 g |
Sacharidy | 197,65 g |
– cukry | 20,90 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1 lžička 1 lžička soli | Sůl mořská | 8 g |
100 ml 100 ml vody | Voda | 100 ml |
1 kelímek 1 kelímek brynzy | Brynza | |
menší hlávka bílého zelí | Zelí bílé čerstvé | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 lžička 1 lžička mletého kmínu | Kmín mletý | 5 g |
sůl | Sůl mořská | |
cukr a ocet podle chuti | Cukr bílý | |
trochu trochu oleje | Olej řepkový | |
100 g 100 g uzeného špeku | Špek | 100 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
sádlo | Sádlo vepřové |