Nutriční hodnoty (Taštičky s brynzou, podávané s dušeným hlávkovým zelím)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 801 kJ / 1 865 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 43,14 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 12,18 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 30,96 g |
| Tuky | 97,40 g |
| – nasycené | 43,98 g |
| – nenasycené | 49,06 g |
| –– mononenasycené | 39,68 g |
| –– polynenasycené | 9,38 g |
| ––– omega 3 | 0,38 g |
| Vláknina | 17,15 g |
| Cholesterol | 329 mg |
| Sodík | 4,91 g |
| Sůl | 12,21 g |
| Sacharidy | 197,65 g |
| – cukry | 20,90 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 g 250 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 1 lžička 1 lžička soli | Sůl mořská | 8 g |
| 100 ml 100 ml vody | Voda | 100 ml |
| 1 kelímek 1 kelímek brynzy | Brynza | |
| menší hlávka bílého zelí | Zelí bílé čerstvé | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 lžička 1 lžička mletého kmínu | Kmín mletý | 5 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| cukr a ocet podle chuti | Cukr bílý | |
| trochu trochu oleje | Olej řepkový | |
| 100 g 100 g uzeného špeku | Špek | 100 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| sádlo | Sádlo vepřové |