Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Taštičky s brynzou, podávané s dušeným hlávkovým zelím)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 801 kJ /
1 865 kcal
Bílkoviny43,14 g
– z toho živočišné bílkoviny12,18 g
– z toho rostlinné bílkoviny30,96 g
Tuky97,40 g
– nasycené43,98 g
– nenasycené49,06 g
–– mononenasycené39,68 g
–– polynenasycené9,38 g
––– omega 30,38 g
Vláknina17,15 g
Cholesterol 329 mg
Sodík 4,91 g
Sůl12,21 g
Sacharidy197,65 g
– cukry20,90 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 250 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1 lžička 1 lžička soli Sůl mořská 8 g
100 ml 100 ml vody Voda 100 ml
1 kelímek 1 kelímek brynzy Brynza
menší hlávka bílého zelí Zelí bílé čerstvé
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 lžička 1 lžička mletého kmínu Kmín mletý 5 g
sůl Sůl mořská
cukr a ocet podle chuti Cukr bílý
trochu trochu oleje Olej řepkový
100 g 100 g uzeného špeku Špek 100 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
sádlo Sádlo vepřové

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.