Nutriční hodnoty (Risotto s červenou řepou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 973 kJ / 950 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 18,98 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 18,98 g |
| Tuky | 2,27 g |
| – nasycené | 1,01 g |
| – nenasycené | 0,71 g |
| –– mononenasycené | 0,33 g |
| –– polynenasycené | 0,38 g |
| ––– omega 3 | 0,03 g |
| Vláknina | 9,95 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 23 mg |
| Sůl | 0,08 g |
| Sacharidy | 209,55 g |
| – cukry | 14,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 menší červené řepy | Červená řepa čerstvá | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 hrnek 1 hrnek rýže (nejlépe kulatozrnné na risotto) | Rýže bílá | 250 g |
| 2 2 – 3 hrnky zeleninového vývaru | Vývar zeleninový | |
| 1 lžička 1 lžička sušeného tymiánu | Tymián sušený | 5 g |
| olej | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |