Nutriční hodnoty (Masová bulharka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 6 467 kJ / 1 546 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 68,98 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 63,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,98 g |
| Tuky | 129,87 g |
| – nasycené | 17,37 g |
| – nenasycené | 99,42 g |
| –– mononenasycené | 31,11 g |
| –– polynenasycené | 68,31 g |
| ––– omega 3 | 1,54 g |
| Vláknina | 6,40 g |
| Cholesterol | 315 mg |
| Sodík | 1,37 g |
| Sůl | 3,30 g |
| Sacharidy | 23,25 g |
| – cukry | 5,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g vařeného masa (z polévky) | Vepřová kýta | 300 g |
| 100 g 100 g vařených brambor | Brambor zimní | 100 g |
| 150 g 150 g majonézy | Majonéza | 150 g |
| 140 g 140 g rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 140 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| hořčice | Hořčice plnotučná | |
| sterilované okurky | Okurka polní zavařená |