Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Celerový salát s jablky a banánem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 481 kJ /
832 kcal
Bílkoviny20,46 g
– z toho živočišné bílkoviny1,60 g
– z toho rostlinné bílkoviny18,86 g
Tuky35,98 g
– nasycené3,53 g
– nenasycené26,78 g
–– mononenasycené2,94 g
–– polynenasycené23,84 g
––– omega 33,87 g
Vláknina38,70 g
Cholesterol 3 mg
Sodík 486 mg
Sůl1,02 g
Sacharidy87,85 g
– cukry71,05 g
––– laktóza1,40 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g celeru Celer bulva čerstvá 500 g
2 2 jablka Jablko čerstvé 300 g
2 2 banány Banán čerstvý 180 g
50 g 50 g vlašských ořechů Vlašské ořechy 50 g
2 lžíce 2 lžíce bílého jogurtu Jogurt kravský bílý 1,5% 30 ml
olivový olej Olej olivový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.