Nutriční hodnoty (Celerový salát s jablky a banánem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 481 kJ / 832 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 20,46 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 1,60 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 18,86 g |
Tuky | 35,98 g |
– nasycené | 3,53 g |
– nenasycené | 26,78 g |
–– mononenasycené | 2,94 g |
–– polynenasycené | 23,84 g |
––– omega 3 | 3,87 g |
Vláknina | 38,70 g |
Cholesterol | 3 mg |
Sodík | 486 mg |
Sůl | 1,02 g |
Sacharidy | 87,85 g |
– cukry | 71,05 g |
––– laktóza | 1,40 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g celeru | Celer bulva čerstvá | 500 g |
2 2 jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
2 2 banány | Banán čerstvý | 180 g |
50 g 50 g vlašských ořechů | Vlašské ořechy | 50 g |
2 lžíce 2 lžíce bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 30 ml |
olivový olej | Olej olivový |