Nutriční hodnoty (Dvoubarevná růže z kynutého těsta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 14 106 kJ / 3 371 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 84,91 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 35,75 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 49,16 g |
Tuky | 133,47 g |
– nasycené | 66,94 g |
– nenasycené | 55,33 g |
–– mononenasycené | 37,95 g |
–– polynenasycené | 17,38 g |
––– omega 3 | 2,32 g |
Vláknina | 21,13 g |
Cholesterol | 977 mg |
Sodík | 282 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 447,09 g |
– cukry | 153,48 g |
––– laktóza | 15,89 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 400 g |
200 ml 200 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 200 ml |
60 g 60 g cukru | Cukr bílý | 60 g |
100 g 100 g másla | Máslo kravské | 100 g |
21 g 21 g čerstvého droždí | Droždí pekařské lisované | 21 g |
2 2 žloutky | Vaječný žloutek | 46 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
citronová kůra | Citronová kúra čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
150 g 150 g rebarbory | Rebarbora čerstvá | 150 g |
1-2 lžíce 1-2 lžíce cukru | Cukr bílý | 37.5 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
25 g 25 g mletých vlašských ořechů | Vlašské ořechy | 25 g |
1 lžička 1 lžička vanilkového pudinku | Puding v prášku | 5 g |
100 g 100 g tvarohu (kostka) | Tvaroh polotučný | 100 g |
70 g 70 g jahod | Jahody čerstvé | 70 g |
1 lžíce 1 lžíce zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 25 ml |
1 lžíce 1 lžíce cukru | Cukr bílý | 25 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
1 lžíce 1 lžíce mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 15 ml |
1 lžička 1 lžička jahodového pudinku | Puding v prášku | |
máslo na vymazání formy | Máslo kravské | |
1 1 vejce na potření | Vejce slepičí | 70 g |