Nutriční hodnoty (Hrachovo-bramborové placičky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 944 kJ / 704 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 50,17 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 50,17 g |
| Tuky | 14,53 g |
| – nasycené | 2,65 g |
| – nenasycené | 11,03 g |
| –– mononenasycené | 5,31 g |
| –– polynenasycené | 5,71 g |
| ––– omega 3 | 0,16 g |
| Vláknina | 21,08 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 80 mg |
| Sůl | 0,02 g |
| Sacharidy | 83,13 g |
| – cukry | 13,30 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 100 g 100 g loupaného půleného žlutého hrachu | Hrách žlutý loupaný sušený | 100 g |
| 1 1 větší brambora | Brambor zimní | 50 g |
| 3 lžíce 3 lžíce tapiokové škrobové mouky (Adveni Medical) | Mouka tapioková | |
| 3 lžíce 3 lžíce lahůdkového droždí (tebi) | Droždí lahůdkové | 45 g |
| 1/2 1/2 velmi drobně nasekané cibule (nebo lžička sušené) | Cibule čerstvá | 35 g |
| 1 lžíce 1 lžíce sezamových semínek | Sezam loupaný | 15 g |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky oregana | Oregano sušené | 2.5 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| olej | Olej řepkový |