Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Barevné jahodové řezy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie26 357 kJ /
6 300 kcal
Bílkoviny118,71 g
– z toho živočišné bílkoviny101,91 g
– z toho rostlinné bílkoviny16,80 g
Tuky395,48 g
– nasycené214,27 g
– nenasycené149,80 g
–– mononenasycené126,96 g
–– polynenasycené22,84 g
––– omega 33,56 g
Vláknina16,90 g
Cholesterol 3,63 g
Sodík 1,01 g
Sůl2,32 g
Sacharidy557,92 g
– cukry457,00 g
––– laktóza45,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g jahod Jahody čerstvé 500 g
1 hrnek 1 hrnek vody Voda 250 ml
1/2 hrnku 1/2 hrnku cukru Cukr bílý 125 g
2 2 jahodové pudinkové prášky Puding v prášku
5 5 vajec Vejce slepičí 350 g
5 lžic 5 lžic cukru Cukr bílý 125 g
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
5 lžic 5 lžic hladké mouky Mouka pšeničná hladká 50 g
1 lžička 1 lžička kypřicího prášku do pečiva Kypřící prášek 5 g
7 7 žloutků Vaječný žloutek 161 g
500 ml 500 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 500 ml
5 lžíce 5 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 50 g
2 lžíce 2 lžíce škrobu Bramborový škrob 30 g
250 g 250 g másla Máslo kravské 250 g
1/2 hrnku 1/2 hrnku cukru (nebo dle chuti) Cukr bílý 125 g
vanilkový extrakt (nebo vanikový lusk) Aroma vanilkové
rum (dle chuti) Rum
500 ml 500 ml smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 500 ml
2 lžíce 2 lžíce strouhaného kokosu Kokos strouhaný 30 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.