Nutriční hodnoty (Barevné jahodové řezy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 26 357 kJ / 6 300 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 118,71 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 101,91 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 16,80 g |
Tuky | 395,48 g |
– nasycené | 214,27 g |
– nenasycené | 149,80 g |
–– mononenasycené | 126,96 g |
–– polynenasycené | 22,84 g |
––– omega 3 | 3,56 g |
Vláknina | 16,90 g |
Cholesterol | 3,63 g |
Sodík | 1,01 g |
Sůl | 2,32 g |
Sacharidy | 557,92 g |
– cukry | 457,00 g |
––– laktóza | 45,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g jahod | Jahody čerstvé | 500 g |
1 hrnek 1 hrnek vody | Voda | 250 ml |
1/2 hrnku 1/2 hrnku cukru | Cukr bílý | 125 g |
2 2 jahodové pudinkové prášky | Puding v prášku | |
5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
5 lžic 5 lžic cukru | Cukr bílý | 125 g |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
5 lžic 5 lžic hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 50 g |
1 lžička 1 lžička kypřicího prášku do pečiva | Kypřící prášek | 5 g |
7 7 žloutků | Vaječný žloutek | 161 g |
500 ml 500 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 500 ml |
5 lžíce 5 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 50 g |
2 lžíce 2 lžíce škrobu | Bramborový škrob | 30 g |
250 g 250 g másla | Máslo kravské | 250 g |
1/2 hrnku 1/2 hrnku cukru (nebo dle chuti) | Cukr bílý | 125 g |
vanilkový extrakt (nebo vanikový lusk) | Aroma vanilkové | |
rum (dle chuti) | Rum | |
500 ml 500 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 500 ml |
2 lžíce 2 lžíce strouhaného kokosu | Kokos strouhaný | 30 g |