Nutriční hodnoty (Srnčí kotleta v portském víně a brusinkách)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 4 834 kJ / 1 155 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 102,23 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 100,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,23 g |
Tuky | 5,77 g |
– nasycené | 1,90 g |
– nenasycené | 3,28 g |
–– mononenasycené | 0,85 g |
–– polynenasycené | 2,44 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 3,80 g |
Cholesterol | 200 mg |
Sodík | 382 mg |
Sůl | 0,90 g |
Sacharidy | 84,25 g |
– cukry | 37,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g srnčí kotlety (či jiná zvěřina) | Srnec hřbet | 500 g |
5 lžic 5 lžic balzamikového octa | Ocet balsamikový bílý | 100 ml |
2,5 dcl 2,5 dcl portského vína | Víno portské | 250 ml |
sůl | Sůl mořská | |
čerstvý mletý pepř | Pepř černý mletý | |
2 dcl 2 dcl vody | Voda | 200 ml |
5 kuliček 5 kuliček jalovce | Jalovec sušený | |
3 lžíce 3 lžíce brusinkové marmelády či nakládaných brusinek | Marmeláda brusinková | 45 g |