Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Srnčí kotleta v portském víně a brusinkách)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie4 834 kJ /
1 155 kcal
Bílkoviny102,23 g
– z toho živočišné bílkoviny100,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,23 g
Tuky5,77 g
– nasycené1,90 g
– nenasycené3,28 g
–– mononenasycené0,85 g
–– polynenasycené2,44 g
––– omega 30,10 g
Vláknina3,80 g
Cholesterol 200 mg
Sodík 382 mg
Sůl0,90 g
Sacharidy84,25 g
– cukry37,50 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g srnčí kotlety (či jiná zvěřina) Srnec hřbet 500 g
5 lžic 5 lžic balzamikového octa Ocet balsamikový bílý 100 ml
2,5 dcl 2,5 dcl portského vína Víno portské 250 ml
sůl Sůl mořská
čerstvý mletý pepř Pepř černý mletý
2 dcl 2 dcl vody Voda 200 ml
5 kuliček 5 kuliček jalovce Jalovec sušený
3 lžíce 3 lžíce brusinkové marmelády či nakládaných brusinek Marmeláda brusinková 45 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.