Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí játra se žampiony na víně)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie5 308 kJ /
1 269 kcal
Bílkoviny66,26 g
– z toho živočišné bílkoviny64,04 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,23 g
Tuky85,53 g
– nasycené20,70 g
– nenasycené58,72 g
–– mononenasycené38,28 g
–– polynenasycené20,44 g
––– omega 34,10 g
Vláknina8,79 g
Cholesterol 1,49 g
Sodík 3,59 g
Sůl9,63 g
Sacharidy40,65 g
– cukry9,89 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g kuřecích jater Játra kuřecí 300 g
8 8 menších žampionů Žampion čerstvý
50 ml 50 ml oleje Olej řepkový 50 ml
1 1 červenou cibuli Cibule červená čerstvá 69 g
1 1 žlutou cibuli nebo jarní cibuli Cibule čerstvá 70 g
100 ml 100 ml bujónu nebo vývaru Bujón hovězí 100 g
100 ml 100 ml vína (můžeme použít i bílé, já jsem dala Sherry) Víno bílé suché 100 ml
2 lžičky 2 lžičky krémového balsamica Ocet balsamikový bílý 10 ml
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
chilli Chilli paprička sušená
lžička lžička cukru Cukr bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.