Nutriční hodnoty (Drůbková polévka s protlakem a smetanou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 455 kJ / 109 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,47 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 1,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,07 g |
Tuky | 5,59 g |
– nasycené | 3,58 g |
– nenasycené | 1,69 g |
–– mononenasycené | 1,50 g |
–– polynenasycené | 0,19 g |
––– omega 3 | 0,05 g |
Vláknina | 2,26 g |
Cholesterol | 18 mg |
Sodík | 28 mg |
Sůl | 0,05 g |
Sacharidy | 11,80 g |
– cukry | 5,11 g |
––– laktóza | 1,90 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
drůbky nebo zbytky s kuřete | Droby kuřecí směs | |
2 stroužky 2 stroužky česnek | Česnek čerstvý | 14 g |
cibule | Cibule čerstvá | |
fazolky | Fazolky čerstvé | |
kousky kousky kořenové zeleniny | Mrkev čerstvá | |
pórek | Pórek čerstvý | |
2 lžíce 2 lžíce citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 30 ml |
štipec štipec muškátového květu | Muškát květ sušený | |
1 lžíce 1 lžíce rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 15 g |
2 lžíce 2 lžíce zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 50 ml |
3 kuličky 3 kuličky zeleného pepře | Pepř zelený | |
trošku trošku olivového oleje pod zeleninu | Olej olivový | |
šafrán | Šafrán sušený | |
sůl | Sůl mořská |