Nutriční hodnoty (Tofu na víně)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 4 271 kJ / 1 021 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 44,23 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 44,23 g |
| Tuky | 23,59 g |
| – nasycené | 4,41 g |
| – nenasycené | 18,86 g |
| –– mononenasycené | 7,55 g |
| –– polynenasycené | 11,31 g |
| ––– omega 3 | 0,35 g |
| Vláknina | 15,58 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 2,39 g |
| Sůl | 5,70 g |
| Sacharidy | 135,55 g |
| – cukry | 27,70 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g bílého Tofu | Tofu natural | 200 g |
| 2 lžíce 2 lžíce sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 30 ml |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1/2 1/2 červené papriky | Paprika červená čerstvá | 75 g |
| 150 g 150 g kukuřice | Kukuřice sterilovaná | 150 g |
| 1/2 1/2 rozmixovaného rajčete | Rajče červené čerstvé | 30 g |
| 1 dl 1 dl bílého vína | Víno bílé suché | 100 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| olej | Olej řepkový |