Nutriční hodnoty (Tofu na víně)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 4 271 kJ / 1 021 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 44,23 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 44,23 g |
Tuky | 23,59 g |
– nasycené | 4,41 g |
– nenasycené | 18,86 g |
–– mononenasycené | 7,55 g |
–– polynenasycené | 11,31 g |
––– omega 3 | 0,35 g |
Vláknina | 15,58 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 2,39 g |
Sůl | 5,70 g |
Sacharidy | 135,55 g |
– cukry | 27,70 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g bílého Tofu | Tofu natural | 200 g |
2 lžíce 2 lžíce sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 30 ml |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1/2 1/2 červené papriky | Paprika červená čerstvá | 75 g |
150 g 150 g kukuřice | Kukuřice sterilovaná | 150 g |
1/2 1/2 rozmixovaného rajčete | Rajče červené čerstvé | 30 g |
1 dl 1 dl bílého vína | Víno bílé suché | 100 ml |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
olej | Olej řepkový |