Nutriční hodnoty (Puding s tvarohem a třešněmi)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 2 112 kJ / 505 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 36,16 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 36,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,16 g |
| Tuky | 15,37 g |
| – nasycené | 9,58 g |
| – nenasycené | 4,39 g |
| –– mononenasycené | 4,00 g |
| –– polynenasycené | 0,39 g |
| ––– omega 3 | 0,08 g |
| Vláknina | 0,40 g |
| Cholesterol | 55 mg |
| Sodík | 202 mg |
| Sůl | 0,45 g |
| Sacharidy | 55,25 g |
| – cukry | 21,25 g |
| ––– laktóza | 21,25 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 vanilkový puding | Puding v prášku | 40 g |
| 250 ml 250 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce hroznového cukru | Glukóza | |
| 250 g 250 g měkkého tvarohu ve vaničce | Tvaroh polotučný | 250 g |
| vypeckované třešně (nebo jiné ovoce) | Třešně čerstvé | |
| máta na ozdobení | Máta peprná list čerstvá |