Nutriční hodnoty (Jáhly s Nivou v lilku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 764 kJ / 1 139 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 56,53 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 42,78 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 13,75 g |
| Tuky | 56,71 g |
| – nasycené | 32,40 g |
| – nenasycené | 21,27 g |
| –– mononenasycené | 16,51 g |
| –– polynenasycené | 4,76 g |
| ––– omega 3 | 0,45 g |
| Vláknina | 10,00 g |
| Cholesterol | 422 mg |
| Sodík | 3,12 g |
| Sůl | 7,74 g |
| Sacharidy | 95,55 g |
| – cukry | 6,10 g |
| ––– laktóza | 3,55 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1/2 hrnku 1/2 hrnku jáhel | Jáhly | 125 g |
| 1 1 lilek | Lilek čerstvý | |
| 150 g 150 g Nivy | Niva 50% t. v s. | 150 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| kousek kousek pórku | Pórek čerstvý | |
| 2 lžíce 2 lžíce bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 30 ml |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |