Nutriční hodnoty (Karamelové bonbóny)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 8 023 kJ / 1 918 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,88 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,88 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 102,50 g |
| – nasycené | 66,25 g |
| – nenasycené | 35,00 g |
| –– mononenasycené | 32,50 g |
| –– polynenasycené | 2,50 g |
| ––– omega 3 | 0,38 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 319 mg |
| Sodík | 406 mg |
| Sůl | 1,00 g |
| Sacharidy | 247,88 g |
| – cukry | 247,88 g |
| ––– laktóza | 1,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1/2 hrnku 1/2 hrnku glukózového sirupu (může být i kukuřičný nebo rýžový) | Sirup glukózový | |
| 1/2 hrnku 1/2 hrnku rozpuštěného másla | Máslo kravské | 125 g |
| 1/2 hrnku 1/2 hrnku sladkého kondenzovaného mléka | Mléko kondenzované slazené | |
| 1/2 hrnku 1/2 hrnku bílého cukru | Cukr bílý | 125 g |
| 1/2 hrnku 1/2 hrnku hnědého cukru | Cukr třtinový | 125 g |
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |