Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Smažené tvarůžky se sušenými švestkami a se smetanovými bramborovými lupínky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie9 647 kJ /
2 306 kcal
Bílkoviny73,92 g
– z toho živočišné bílkoviny39,85 g
– z toho rostlinné bílkoviny34,08 g
Tuky87,15 g
– nasycené22,99 g
– nenasycené51,40 g
–– mononenasycené34,96 g
–– polynenasycené16,44 g
––– omega 32,67 g
Vláknina42,38 g
Cholesterol 1,20 g
Sodík 595 mg
Sůl0,98 g
Sacharidy285,21 g
– cukry13,44 g
––– laktóza0,94 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
9 9 tvarůžků Tvarůžky
9 plátků 9 plátků cikánského šálu (dlouhé tenké řezy)
9 9 sušených švestek (vypeckovaných a otevřených na placku velikosti tvarůžku) Švestky sušené
8 lžic 8 lžic Provensálského koření Provensálské koření 120 g
10 lžic 10 lžic hladké mouky Mouka pšeničná hladká 100 g
4 - 5 4 - 5 vajec Vejce slepičí 315 g
strouhanka na dvojí obalení tvarůžků Strouhanka pšeničná
750 g 750 g malých brambor Brambor zimní 750 g
sůl Sůl mořská
1 - 2 lžičky 1 - 2 lžičky mletého kmínu Kmín mletý 7.5 g
2 - 3 lžíce 2 - 3 lžíce oleje Olej řepkový 27.5 ml
2 - 3 lžíce 2 - 3 lžíce smetany 33% Smetana kravská sladká 35% 37.5 ml
asi 5 5 ředkviček Ředkvička čerstvá
dvě hrsti hrsti jemně posekané petrželové natě Petržel nať čerstvá
dvě hrsti hrsti cibulové natě - krájené šikmými řezy Cibulka jarní nať čerstvá
zelenina na ozdobu Mrkev čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.