Nutriční hodnoty (Skoro rybí salát z květáku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 515 kJ / 362 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 22,59 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 21,11 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,48 g | 
| Tuky | 22,76 g | 
| – nasycené | 8,40 g | 
| – nenasycené | 9,36 g | 
| –– mononenasycené | 7,61 g | 
| –– polynenasycené | 1,75 g | 
| ––– omega 3 | 0,12 g | 
| Vláknina | 5,65 g | 
| Cholesterol | 544 mg | 
| Sodík | 287 mg | 
| Sůl | 0,61 g | 
| Sacharidy | 15,08 g | 
| – cukry | 10,58 g | 
| ––– laktóza | 4,13 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 1/2 1/2 květáku | Květák čerstvý | |
| 1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g | 
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g | 
| 3 3 menší kyselé okurky | Okurka polní zavařená | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g | 
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 2-3 lžíce 2-3 lžíce husté zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 62.5 ml | 
| 2-3 lžíce 2-3 lžíce hustého bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 37.5 ml | 
| 2 2 lžičky dijonské hořčice | Hořčice dijonská | |
| šťáva z 1/2 citrónu | Šťáva z citrónu |