Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí steaky po toskánsku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie5 686 kJ /
1 359 kcal
Bílkoviny33,20 g
– z toho živočišné bílkoviny20,67 g
– z toho rostlinné bílkoviny12,54 g
Tuky101,97 g
– nasycené22,07 g
– nenasycené75,23 g
–– mononenasycené52,75 g
–– polynenasycené22,48 g
––– omega 35,33 g
Vláknina16,28 g
Cholesterol 51 mg
Sodík 1,31 g
Sůl3,25 g
Sacharidy51,64 g
– cukry28,64 g
––– laktóza1,67 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
100 g 100 g brynzy nebo měkkého sýra (můžete použít i na kousky natrhané nebo nařezané plátkové sýry, např. Gouda apod.) Brynza 100 g
50 g 50 g nadívaných zelených oliv Olivy čerstvé nezralé 50 g
3 snítky 3 snítky čerstvého tymiánu (1-2 lžičky sušeného) Tymián čerstvý
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
2 2 velké papriky (kapie-červená a oranžová nebo žlutá) Paprika červená čerstvá 300 g
3 3 stehenní kuřecí steaky Kuře stehno bez kůže
sůl Sůl mořská
1 lžička 1 lžička směsi 4 pepřů (čerstvě pomlít nebo rozetřít) Pepř barevný mletý
2 lžíce 2 lžíce hořčice Hořčice plnotučná 30 g
3 lžičky 3 lžičky sezamových semínek Sezam loupaný 15 g
4-5 lžic 4-5 lžic oleje Olej řepkový 49.5 ml
125 ml 125 ml červeného vína Víno červené suché 125 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.