Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Chřestový koláč II.)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie10 120 kJ /
2 419 kcal
Bílkoviny62,88 g
– z toho živočišné bílkoviny37,44 g
– z toho rostlinné bílkoviny25,44 g
Tuky163,04 g
– nasycené92,07 g
– nenasycené58,62 g
–– mononenasycené49,80 g
–– polynenasycené8,82 g
––– omega 31,01 g
Vláknina13,54 g
Cholesterol 1,14 g
Sodík 988 mg
Sůl2,54 g
Sacharidy168,20 g
– cukry23,05 g
––– laktóza16,45 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
90 g 90 g ovesných vloček pomletých Vločky ovesné 90 g
100 g 100 g másla Máslo kravské 100 g
40 g 40 g celozrnné mouky (pšeničné) Mouka pšeničná celozrnná hrubá 40 g
80 g 80 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 80 g
1 1 žloutek Vaječný žloutek 23 g
3 g 3 g prášku do pečiva Kypřící prášek 3 g
1 g 1 g soli Sůl mořská 1 g
Cca 7 stonků 7 stonků zeleného chřestu Chřest zelený čerstvý
400 g 400 g zakysané smetany (18%) Smetana kravská zakysaná 12% 400 ml
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
15 g 15 g parmazánu nastrouhaného Parmezán 15 g
Pár snítek snítek tymiánu Tymián sušený
1 1 rovná čajová lžička sušeného česneku (2-3g) Česnek sušený
Sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.